You are hereGroups / Uutiset / Seuran nettisivujen uudistaminen (osa 3)

Seuran nettisivujen uudistaminen (osa 3)

By msry - Posted on 02 July 2012

Mantsinsaari Seuran nettisivujen uudistaminen jatkuu ja sivujen uusi ilme on julkaistu. Sivusto on nyt aiempaa visuaalisempi. Huomiota herättää erityisesti yläosassa oleva uusi kuva-alue. Uutta on myös vahvempi värimaailma ja asetteluun on tullut pieniä muutoksia sekä kirjasintyyli muuttui. Kuva-alueen vaihtuvien kuvien pankkiin on mahdollisuus ladata suuri määrä kuvia. Nyt onkin jälleen oivallinen mahdollisuus osallistua Seuran sivujen sisällön kehittämiseen lähettämällä omia kuviaan tuohon kuvapankkiin. Kuvia voi lähettää sähköpostilla osoitteeseen info@mantsinsaariseura.fi. Myös kuvagalleriaan valmistellaan uutta ilmettä. Se julkaistaan myöhemmin. Kuvagalleriaankin on mahdollista lähettää samaan osoitteeseen kuviaan, joita haluaa jakaa täällä Seuran nettisivuilla. Kuvien julkaisussa on huomioitava, että lähettäjällä täytyy olla kuviin tekijänoikeudet tai julkaisulupa tekijänoikeuksien haltijalta.