You are hereGroups / Uutiset / UUSI PAINOS NYT MYYNNISSÄ: Mantsinsaaren Robinsonit-elokuva

UUSI PAINOS NYT MYYNNISSÄ: Mantsinsaaren Robinsonit-elokuva

By msry - Posted on 30 November 2011

Mantsinsaari Seura toi joulun alla 2010 myyntiin Victor Asliukin ohjaaman dokumenttielokuvan ”Mantsinsaaren Robinsonit”. Dokumentti on kuvaus saaresta ja siellä asuvasta kahdesta miehestä kolmena eri vuodenaikana: keväällä, kesällä ja syksyllä. Tekstitys suomeksi. Rajoitettu erä.

Tee tilaus nyt! Lähetä sähköpostiviesti otsikolla "Mantsinsaaren Robinsonit -tilaus" sekä sisällöksi oma nimi, postitusosoite ja puhelinnumero osoitteeseen possi@piikkikasvi.fi. Maksa tilauksesi Seuran tilille 800013-70976533. Hinta 25 €/kpl sisältäen postituksen. 16.12.2011 mennessä tehdyt ja tilillä näkyvät tilaukset ehtivät vielä pukinkonttiin.