You are hereForums / Tiedotukset / Jäsenkirje 2.2018 / lähetetty 07.05.2018

Jäsenkirje 2.2018 / lähetetty 07.05.2018

Jäsenkirje 2.2018 / lähetetty 07.05.2018

Oikein mainiota kevättä, lähtihän se viimeinkin käyntiin – ja terveisiä Mantsista, pieni porukka pyörähti saarella tuossa vapun alla. Seuran sivuilla kuvakooste matkasta.

Kesäpäivät pidetään tänä vuonna Leppävirran Sorsakoskella

LAUANTAINA 21.07.2018 klo 11.00 alkaen alla olevan ohjelman mukaisesti. (Ja mukaan voi myös liittyä oman aikataulun mukaan eli myöhemminkin voi saapua).

Päivä kulkee näin & ohjeistus:

Päivän ohjelma alkaa klo 11 Leppävirran tsasounalta ja sen vieressä olevalta talvisodan salmilaisten evakkojen muistomerkiltä, esittelyn suorittaa isännöitsijä Heikki Anteroinen. Tuolta jatketaan Nikkilänmäen hautuumaalle, siellä esittelyn suorittaa ”Salmin urua” Markku Pesonen. Ohjelma jatkuu Fiskarsin Sorsakosken tehtaalle, siellä esittelijänä logistiikkapäällikkö Erja Ahonen.

Sorsakosken Seuralassa vuosikokouksen lisäksi ainakin Paavo Kokotin esitelmä ”Salmilaisten vaiheita talvisodan ja välirauhan aikana evakossa Leppävirralla” sekä Markku Pesosen esitelmä ”Salmilaisten elosta Leppävirralla ja erityisesti Sorsakoskella sotien jälkeen”. Ohjelma täydentyy illanvieton osalta.

Aikataulu ja osoitteet:

klo 11.00 tsasouna, muistomerkki ja hautausmaa (Rinnetie 9, Leppävirta)

klo 12.30 Fiskarsin tehdas (Sorsakoskentie 17, Leppävirta)

klo 14.00 Ruokailu Sorsakosken kyläyhdistyksen kylätalossa Seuralassa (Sorsakoskentie 12 – kivenheitto Fiskarsinmuyö tehtailta)

klo 15.00 Mantsinsaari seura ry:n vuosikokous (Seurala)

klo 16.00 Esitelmiä & kahvi (Seurala)

n. 17.30-20.00 pihagrilli, rupattelua, virvokkeita (Seurala)

(tila luovutetaan siivoiltuna klo 21.00)

Tapahtumaan ilmoittautuminen ja maksaminen

Ø viimeistään perjantaina 29.6.2017 klo 16 mennessä

Ø sähköpostilla osoitteeseen kesapaivat2018@mantsinsaariseura.fi

(jos sähköpostia ei ole käytettävissä, niin 040-777 4339 /Anne Harju tai

050-5641950 / Kari Pössi)

Nämä tiedot tarvitaan:

osallistujan nimi/nimet,

osoite ja puhelinnumero

sekä ruokarajoitteet.

v Ruokailumaksu on 25 €/hlö sisältäen

Ø ruokailut & parit kaffet (ilmoita ruoka-allergiat ilmoittautumisen yhteydessä)

Ø maksu laskutetaan ja maksetaan etukäteen

Ø ruokailumaksua ei peritä alle 12 v. ja kunniajäseniltä. Molemmissa tapauksissa ilmoittautuminen on kuitenkin tarpeellinen, että saadaan ruokaa tilattua kaikille.

Majoitusta Sorsakoskella voi tiedustella, varata ja maksaa suoraan mm. Sorsakosken eläkeläiset ry:ltä, heillä on vuokrahuoneistoja (Raili Lappi, p. 040-561 8273) ja hinnat todella edulliset:

n. 30 m2 yksiöt 50 eur/vuorokausi (80 eur/pe-su, 100 eur/viikkovuokra)

n. 40 m2 kaksiot, erill. makkari, 60 eur/vuorokausi (120 eur/pe-su, 180 eur/viikko)

Hinnat sisältävät liinavaatteet ja loppusiivouksen.

Kaikki mukaan – ja ohjelmaan tarkennellaan vielä & kesäkuun alussa tulee lisää ohjeistusta sekä myös ennen tapahtumaa.

TIETOSUOJALAKI

Uusi tietosuojalaki astuu voimaan 25.5.2018 ja tästä johtuen tullaan seuraavat asiat kertomaan ainakin joka vuosi:

Mantsinsaari seura ry on jäsenrekisterin ylläpitäjä ja edustajana toimii pj Kari Pössi (possi@piikkikasvi.fi

Rekisterin tarkoitus on pitää yllä jäsenistön yhteystietoja, jotta heille voidaan toimittaa seuran tarkoituksen mukaista informaatiota ja kutsuja seuran tapahtumiin sekä esimerkiksi matkoille.

Tässä rekisterissä on yhdistyksen jäsenen nimi ja yhteystiedot. Toisaalla on tallennettuna jäsenmaksutiedot.

Tietoja ei luovuteta missään tilanteessa ulkopuolisten käyttöön.

Rekisteriä ylläpidetään yhdistysavain.fi –sivustolla, joka on turvattu salasanoin.

Ja sitten ei muuta kuin kesää kohti!

terveisin

Mantsinsaari seuran hallitus eli

Pössi & Anne & Jaakko & Kimmo & Paavo & Raimo & Lasse

Poll