You are hereForums / Tiedotukset / Jäsenkirje 1.2018 / lähetetty 17.01.2018

Jäsenkirje 1.2018 / lähetetty 17.01.2018

Jäsenkirje 1.2018 / lähetetty 17.01.2018

Jäsenkirje 1/2018

Hyvää tätäkin vuotta itse kullekin!

Tässä kirjeessä matkoista, kesäpäivistä sekä nettisivuista hieman asiaa.

Vappuna 2018 on kevätmatka - tämän hetken suunnitelmana on:

Lähtö Kuopiosta torstaina 26.04.2018 noin klo 07.30, paluu sunnuntaina 29.04.

Torstaina suorilla Pitkärannan kautta Salmiin ja Pöllään. Perjantaina (jäätilanteen salliessa) päivä Mantsissa. Todennäköisesti yksi ryhmä muodostumassa Työmpäisillä käyntiin, toinen hautuumaan luo raivailemaan. Hautausmaalle lopulta kokoontuu varmaan kaikki.

Lauantaina siirrytään Sortavalaan, siellä majoitusta varattu tällä hetkellä 20 hengelle hotelli Kauniista (tai miten tuo Hotelli Kaunis nyt taipuukaanJ).

Majoitukset Salmissa Pöllän rannassa Nadesdalla tai / ja kylillä Eläinlääkäri Nikolain luona.

Viisumit: joko omat viisumit tai ryhmäviisumi; jälkimmäisessä tapauksessa Olavi Matsille Pielalinjaan yhteys viimeistään helmikuussa. Joka tapauksessa ilmoittautumisen yhteydessä kopio passista (tai scannaus) Olaville ja tieto myös minulle.

Tarkemmat yksityiskohdat virittyvät lähempänä.

Heinäkuussa 2018 kesämatka Salmiin, Mantsiin ja Valamoon

Lähtö Kuopiosta torstaina 12.07.2018 noin klo 07.30, paluu sunnuntaina 15.07.

Torstaina suorilla Pitkärannan kautta Salmiin ja Pöllään. Perjantaina päivä Mantsissa. Lauantaina siirrytään Sortavalaan, siellä majoittuminen ja sunnuntaina aamusta mahdollisuus käydä Valamossa. Salmissa majoitus pääosin eläinlääkäri Nikolain luona.

Viisumit: joko omat viisumit tai ryhmäviisumi; jälkimmäisessä tapauksessa Olavi Matsille Pielalinjaan yhteys viimeistään huhtikuussa. Joka tapauksessa ilmoittautumisen yhteydessä kopio passista (tai scannaus) Olaville.

Yhteydet matkoista:

Olavi Matsi, Piela Linja, piela.linja@gmail.com

Kari Pössi, Mantsinsaari Seura, possi@piikkikasvi.fi

Molempien matkojen hinnat tarkentuvat helmikuun aikana – mutta perinteisesti eivät olet kaikkein kalliimmiksi virittyneitä näiden matkojen kulut.

KESÄPÄIVÄT 21.07.2018 Leppävirran Sorsakosken Seurala

Ohjelma alkaa klo 11.00 Leppävirran tsasounalta (Rinnetie 9, Leppävirta), sieltä Nikkilänmäen hautausmaalle (Nikkilänmäentie 112, Leppävirta) sitten Fiskarsin Sorsakosken keitto- ja paistoastiatehtaalle (Sorsakoskentie 17, Sorsakoski) ja sieltä varsinaiselle juhlapaikalle Kylätalo Seuralaan (Sorsakoskentie 12, Sorsakoski). Siellä homma alkaa noin klo 14.00 ruokailulla, jatkuu vuosikokouksella ja esitelmillä, kahvittelulla ja illan istujaisilla.

Ihan tarkka ohjelma tulee hieman keväämmällä.

Nettisivut

Jäsenkirjeet tulevat (tai viime syksyn osalta tulivat jo) viipeellä nettisivujen www.mantsinsaariseura.fi keskustelualueelle näkyviin http://www.mantsinsaariseura.fi/forum/1 eli löytyvät sieltä sitten jos sattuu hukkumaan.

Valokuvia on sinne myös tullut hieman lisää, niitä saa mielellään laitella tulemaan.

Terveisin ja palaillaan,

pj Pössi & Anne, Jaakko, Kimmo, Paavo, Raimo ja Lasse