You are hereForums / Uutiset / Datzoja Lunkulaan ja Mantsiin??

Datzoja Lunkulaan ja Mantsiin??


2 posts / 0 new
Last post
Tarja Vainio
Offline
Joined: 2011-10-14
Datzoja Lunkulaan ja Mantsiin??

Muuan jäsenemme oli reissannut heinäkuun alkupuolella Salmissa ja kertoi minulle näin:

"Kävimme osa porukkaa Pöllän rannassa mutta emme lähteneet yli kun oli jo iltapäivä aika pitkällä ettei olisi kuitenkaan kerennyt mihinkään kulkea. Oli tosi yllätys minulle se kaavoitettu
alue joka oli siihen pellolle [Lunkulassa aiemman datzakylän vastapäätä] tehty 100:lle datzalle. Tiekin oli jo alueen ympärille tehty ja jaettu kepeillä tontit (en tosin tiedä mitä ne kepit ovat nimeltään).

Sähköt oli näköjään vedetty Mantsinsaareen yli sen Salmen tai ainakin johdot oli jo paikoillaan. Meidän venäläinen kuljettajamme sanoi datzoja tulevan myös sinne,että silleen siellä!"

Lunkulan puolen kaavoituksen näin itsekin jo kesällä 2011 kun maanmittarit olivat useana päivänä merkkaamassa tonttien rajoja molemmin puolin tietä.

Onko jollakulla lisävalaistusta tähän asiaan?

Pössi
Offline
Joined: 2011-10-14

Tämä selittäisi tietysti sitten sen, että Pietarista Aunukseen välillä oli kovin kovasti tietöitä. Mutta kyllähän tuo aika syrjäistä aluetta on sittenkin... Voihan siinä toisaalta kohteena olla Petroskoin suunta markkinallisesti - mutta sielläkin on sentään Ääninen äärellään.
Minkähän moisiin hintoihin nuo datsat kauppaillaan?

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Who's online

There are currently 0 users and 0 guests online.

Poll

Mieluisin, toivottavin tai helpoin tapa osallistua seuran toimintaan?: